Presentació

El CEIP Vénda d’Arabí està situat a les afores del poble de Santa Eulària des Riu. És l’escola més nova del municipi, inaugurada el 14 de setembre de 2005.

El CEIP Vénda d’Arabí és una escola de titularitat pública, és un centre de 6 unitats d’Educació Infantil i 12 unitats d’Educació Primària, tot i que actualment hi ha línies triplicades.

El centre compta amb diversos espais: hort, gimnàs, aula multiusos, ludoteca, aula oberta, aula de música i aula TIC.

L’escola compta amb diferents serveis: escola matinera, menjador i transport escolar (per a Educació Primària) amb línies a Cala Llonga, Siesta i Es Canar.

EL CENTRE I LES SEVES INSTAL·LACIONS

El recinte educatiu està situat en un terreny de 6779,70 m, consta d’un edifici principal amb forma de U i un annex. Una de les ales de l’edifici principal és de planta baixa i és on es troben les 6 aules d’EI, cadascuna amb una gran terrassa i l’aula de psicomotricitat. L’altra ala és de dues plantes i podem trobar en la planta baixa els despatxos, cuina, menjador, sala polivalent, reprografia, magatzems, aula multiús, aula UEECO i aules 1r cicle; en la planta de dalt trobem les aules de 2n i 3r cicle, aules petites per desdoblaments/reforços, ludoteca, sala d’informàtica, aula oberta, aula d’art d’EI, aula de música insonoritzada i la sala de professors.

Aquest edifici està comunicat mitjançant una porxada amb el pavelló d’EF amb quatre vestuaris. El centre no té barreres arquitectòniques, disposem dins i fora del recinte de rampes per facilitar l’accés, com també d’un ascensor per poder pujar a la segona planta. L’edifici està preparat pel que fa a infraestructures per les TIC. Les aules d’EI, sala de psicomotricitat, aula UEECO i pavelló d’EF tenen el terra de linoli un aïllant tèrmic molt agradable.


Al voltant de l’edifici trobem els següents espais: dues pistes poliesportives, pati d’EI equipat amb gronxadors, hort, jardins i gronxadors d’EP.


El centre està ubicat en una zona perifèrica del poble de Santa Eulària del Riu, en un entorn rural envoltat de bosc i alguna casa unifamiliar, i també amb les instal·lacions esportives municipals del poble just davant de l’escola: piscina, pavelló, camp de futbol amb gespa artificial, pistes de tennis, pista d’atletisme i altres pistes polivalents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>