Ajudes de menjador per al curs 22-23

Des del proper dilluns dia 20 de juny fins al dijous dia 30 de juny estarà obert el període de presentació de les sol·licituds pels ajuts de menjador. Podeu trobar tota la informació a la pàgina web del Servei de Comunitat Educativa. També us deixem el manual per a famílies enllaçat aquí. https://www.caib.es/sites/serveidecomunitateducativa/ca/ajuts_de_menjador_curs_2022-2023/

Una vegada tingueu la sol·licitud i tots els annexos degudament omplerts (annexos 3, 4, 5 i 10) podeu trucar al centre i us donarem cita per venir a presentar la sol·licituds presencialment. L’horari d’atenció es el següent:

Dilluns dimecres i divendres de 08:00h a 11:00h i de 12:00h a 14:00h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>