Llista puntuació definitiva

A partir d’avui dia 22 de juny ja podeu consultar si heu obtingut plaça al nostre centre. Podeu fer-ho a través de la web on vau realitzar el tràmit (http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/es/inicio-45806_1/), a l’apartat “Resultats del procés”. També us deixem aquí enllaçades les llistes definitives o podeu trucar al 971.33.50.68 per consultar si heu obtingut plaça.

En el cas d’haver obtingut plaça al nostre centre podreu veure a la casella de “RESERVA” del centre de 1ª opció la paraula “RESERVAT” i, a la resta d’opcions d’altres centres, la paraula “NO RESERVAT”.

Es necessari que aquelles famílies amb plaça reservada es presentin al centre per finalitzar la matrícula, en l’hora i el dia en que se’ls hagi donat la cita (el centre telefonarà a les famílies).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>