SERVEIS ESCOLARS 22-23

Estimades famílies,
us enviem la informació relativa als serveis escolars dels que disposa el centre:


ESCOLA MATINERA
La documentació necessària per l’ús d’aquest servei es trobarà a disposició al servei de matinera, es va enviar mitjançant GESTIB i també ho trobareu en aquest enllaç, d’on la podeu descarregar.
S’ha d’entregar als tutors/es o escola matinera a través dels seus fills/es.
Horari establert per a aquest servei: primer torn a les 7:45, segon torn a les 8:20h, per facilitar la vida laboral i familiar.
Les monitores s’encarreguen a les 9h de portar els infants al professorat pertinent, o a la seva aula.
Preu especial per famílies de 3 o més fills/es.
Es mantenen els preus:

  • Preu dies alterns: 2,50€ (s’han de portar sempre el dia que s’utilitzi l’escola matinera, dins d’un sobre, amb un telèfon d’urgència apuntat).
  • Preu mensual: 35€ s’ha d’ingressar al compte del Centre dins la primera setmana de cada mes entrant. Entregar justificant a la monitora encarregada de matinera. Codi per fer l’ingrès: 0772788
    NÚM. DE COMPTE CENTRE: ES07 2100 8233 3413 0011 3665

MENJADOR ESCOLAR

  • Les famílies que facin ús d’aquest servei s’han de descarregar al seu mòbil l’APP “càtering s’Olivera”.
  • En cap moment es podrà donar de menjar a un infant que prèviament la família no hagi fet la gestió a través d’aquesta APP.
  • Les famílies amb aquesta APP gestionen tot el que els hi és necessari sobre l’ús d’aquest servei del seu/va fill/a.
  • LES FAMÍLIES QUE JA HAN UTILITZAT EL SERVEI A TRAVÉS D’AQUESTA APP, HAN DE RECORDAR QUE S’HA D’ACTUALITZAR (el seu fill/a canvia de curs, i s’ha de reflexar).
  • El preu aquest curs escolar ha incrementat, és de: 7,30€/dia per alumnat fixe i 8€/dia per l’alumnat esporàdic.
  • El nombre de monitors serà en funció del nombre d’alumnat fixe. Per cada 10 alumnes fixes, 1 monitor, per la qual cosa l’alumnat esporàdic serà limitat.

BUS ESCOLAR
Aquest servei està enfocat a tots els infants d’Educació Primària, si entre els tres centres, resten places buides a partir del mes d’octubre, i seguint un rigorós ordre d’entrada de la petició, es repartiran entre els alumnes d’Educació Infantil que són germans d’alumnes de primària que ja són usuaris del transport escolar.

Tot l’alumnat que vulgui emprar aquest servei haurà de fer la petició de plaça, encara que l’any anterior ja eren usuaris. Els documents per a la petició de plaça es poden sol·licitar a secretaria@ceipvendadarabi.com, s’enviaren pel GESTIB i també el trobareu al següent enllaç: Sol·licitud bus escolar

IMPRESCINDIBLE: FULL D’EMPADRONAMENT.
S’hauran d’entregar al tutor/a.

A l’alumne se li facilitarà un carnet de bus que haurà de dur sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>