Carta a les famílies d’Infantil

Benvolgudes famílies:

Aquest any els vostres fills i filles s’iniciaran en Ludilletres, un programa de lectoescriptura creativa l’objectiu del qual és el desenvolupament neurològic dels nens i les nenes de 3 a 6 anys. Un programa divertit i creatiu que els despertarà la curiositat i el gust per la lectoescriptura. Es tracta d’un programa que parteix de les intel·ligències múltiples i està pensat per desenvolupar les competències i oferir el màxim d’oportunitats a tots els alumnes.


Durant el primer trimestre, els vostres fills i filles s’iniciaran en la creació de traços rectes i corbats per fer dibuixos i posteriorment s’iniciaran en l’escriptura i en la discriminació auditiva i visual de la seva primera lletra, la i. A poc a poc, aniran desenvolupant la psicomotricitat fina, identificaran el seu propi nom i, gràcies als ludicontes, començaran a observar i a reconèixer paraules del seu entorn.

Dia a dia es proposaran a l’aula una gran varietat de jocs i activitats manipulatives, mitjançant les quals experimentaran, aprendran a comprendre, a escriure i a dibuixar. Descobriran diferents contes de narrativa popular i cançons tradicionals i actuals, a més de refranys, endevinalles i poemes.

Observareu que també fan gestos associats a les lletres de l’abecedari: els ludigestos. Us animem a aprendre’ls i a jugar-hi.


Estem convençuts de la importància d’una comunicació bona i fluida entre l’escola i la família. Per això, us anirem informant de manera periòdica de les activitats que es van duent a terme dins de l’aula.

Si teniu cap pregunta sobre el programa o l’aprenentatge dels vostres fills i filles, estem a la vostra disposició en tot moment.

Moltes gràcies.
Salutacions,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>