Llibres lliures: un espai per a fomentar la lectura a través de l’intercanvi de llibres entre lectors i lectores.

La iniciativa consisteix en el fet que et pots emportar un llibre gratis i a canvi també pots deixar un llibre perquè altres lectors/lectores se l’emportin, també pots llegir el llibre portant-te’l lliurement i tornar a deixar-lo perquè un altre persona el llegeixi. 

Amb aquesta iniciativa volem promoure l’alfabetització, l’amor per la lectura i el consum responsable per ajudar el nostre medi ambient mitjançant la construcció de petites biblioteques per a l’intercanvi de llibres gratis. Es tracta d’ampliar el sentit de comunitat entre l’alumnat i les families entorn d’aquesta forma única de compartir. 

La inauguració d’aquest nou espai de l’escola serà el 24 d’octubre coincidint amb el dia de les biblioteques.

Què pots fer?

POTS PORTAR. Pots triar entre els llibres que estan en la prestatgeria per a portar-te lliurement (sense préstec) aquell llibre o llibres que t’interessin

POTS INTERCANVIAR. Pots portar-te un llibre i portar un altre a canvi que ja no necessitis, però que consideris que és d’utilitat per a uns altres.

POTS DEIXAR. Pots portar els llibres que ja no desitges tenir a casa i que puguin ser d’interès per a altres usuaris.

“Llibres lliure, comparteix lectura!” és una iniciativa que posem en marxa durant aquest curs tant dins de l’escola, per l’alumnat, com fora, per les famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>