Préstec de llibres Escola de Famílies

Estimades famílies,

Des de l’escola estem fent una gran inversió en llibres perquè sabem la importància de treballar el foment lector des d’edats més tempranes.

Som conscients que els petitons s’identifiquen amb els personatges del contes i són capaços de validar i posar en paraules els seus sentiments i emocions. També sabem que la trasmissió de principis i valors és clau per a construir un món més amable on els infants tenguin eines per a ser feliços.

Per aquest motiu no volem que aquest aprenentge quedi dins les nostres aules, volem fer-ho arribar a les vostres cases, que pogueu compartir moments de lectura amb els vostres fills i enfortir, encara més, el vostre vincle d’amor i confiança, que assentarà les bases per a l’adolescència.

L’escola vol posar en marxa un servei de préstec de llibres. Són títols especials que treballen diferents valors i emocions i que venen amb recomanacions de diferents autors i experts per a ajudar-nos a treballar els reptes que, diàriament, se’ns plantejen en la tasca més difícil i important de la nostra vida, la de ser pares i mares.

A continuació us compartim un llistat amb els títols que tenim a l’abast. Podeu demanar un dels llibres/contes que tenim al llistat o, si voleu treballar amb les vostres filles i fills algun aspecte més concret( confiança en un mateix, pors, empatia…) fer-nos arribar aquesta petició perquè nosaltres us poguem orientar en la tria del llibre.

En cas que volgueu demanar aquests llibres en préstec podeu enviar un mail a la següent adreça:

prestecdellibres@ceipvendadarabi.com

Moltes gràcies per la vostra ajuda i implicació.

Junts ho fem millor ❤️

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>