Diada Ecoambiental

La setmana del 23 al 27 de gener l’escola va celebrar la setmana ecoambiental amb un munt d’activitats relacionades amb la cura del mediambient.


L’alumnat que fa el taller de revista amb Canva va aprofitar per realitzar uns cartells per anunciar aquesta setmana.

Les activitats que s’han realitzat han sigut, entre altres:

– Infantil ha fet “L’amic eriçó en punxes”. Un contacontes amb posterior manualitat.

– Primària va fer el taller de deixalleria, on varen explicar el seu funcionament, van mostrar el camió i l’alumnat va tenir l’oportunitat de deixar els seus propis residus.

– 3r i 4t van realitzar l’activitat “Reciclatge a Eivissa”, on van explicar la separació de residus. 

– 3r ha fet també l’activitat “Correcolors” per treballar el reciclatge i la separació de residus mitjançant jocs i d’una forma lúdica. A més, una de les classes de 3r ha fet un taller sobre paper reciclat. L’altre 3r la farà durant el mes de febrer. 

– Les classes de 4t van fer l’activitat “artistes del reciclatge”, amb la qual van fer manualitats amb material reciclat. Les classes de primària han fet una gymkana amb preguntes sobre el mediambient. I tota l’escola a jugat al joc dels residus, la qual consistia en separar els diferents residus al contenidor corresponent.

-Les classes de 6è van fer una activitat sobre el producte local, amb experts d’Amics de la Terra.

També l’alumnat de l’escola ha plantat una tomatera i han vist la pel·lícula Wall·e, consistent a un robot dissenyat per netejar els fems que cobreixen la Terra després que fos devastada i abandonada per l’ésser humà en un futur llunyà. 

D’altra banda, les classes també han treballat envers aquesta temàtica. Per exemple, l’alumnat de 1r han creat corones d’ajudants del medi ambient, practicant el vocabulari sobre coses que podem fer per ajudar al planeta en anglès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>