Dia Internacional de la Nina i la Dona en la Ciència

L’11 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència. Es celebra aquest dia en reconeixement del paper clau que desenvolupen les dones en la comunitat científica i tecnològica. En aquest context, des de l’escola han aprofitat aquesta ocasió per contactar amb una metgessa, que ha parlat a l’alumnat de 1r i 3r cicle sobre la figura de la nina en la ciència, així com de la seva tasca.

Al 3r cicle, després de fer una xerrada i que l’alumnat pogués preguntar les seves curiositats, van fer un kahoot aprofitant que na Marie Curie va inventar la radiografia mòbil.A més, les classes de 5è han participat en el concurs “Jo també vull ser científica” de l’IBSTEAM. Si vols veure el seu treball, pots veure-lo aquí.

Al 1r cicle van fer una xerrada també i posteriorment van fer ús del fonendoscopi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>