Procés d’escolarització 2023-2024

S’ha publicat a la web del CAIB la informació referent al procés d’escolarització per al curs 2023-2024. El tràmit, tal i com ja es va dur a terme en els processos d’escolarització passats, serà telemàtic.

  • Per als nins nascuts el 2020 s’ha de participar en el procés d’admissió Infantil (3-6 anys).
  • Per canviar de centre, de cara al curs que ve, també s’ha de participar en el procés d’admissió del nivell corresponent a l’alumne que volem canviar.
  • En el cas dels centres públics, el procés d’adscripció es realitza quan un alumne acaba l’etapa educativa en el seu centre i en aquest ja no hi ha més nivells educatius. Això seria quan es passa de 6è d’Infantil a 1r de primària (només si el centre no té primària), de 6è de primària a 1r d’ESO (només si el centre no té ESO) i de 4t d’ESO a 1r de Batxillerat (només si el centre no disposa de batxillerat). Les famílies han de participar en aquest procés només quan es tracta d’adscripció múltiple, ja que en el cas d’adscripció directa és l’administració la que realitza aquest procés des del centre d’origen al centre de destí.

Trobareu tota la informació i la documentació relativa al procés d’escolarització al següent enllaç:  https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806_1/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>