8 de març. Dia Internacional de la Dona

El passat 8 de març vam celebrar a l’escola el Dia Internacional de la Dona. Vam començar el matí penjant fora de l’escola uns llaços liles amb les paraules “8-M” i “Igualtat”.

Després, vam poder gaudir d’un espectacle de teles i acrobàcies a càrrec de dues mestres de l’escola i també una alumna. Ho van fer genial i ens vam quedar tots bocabadats amb la seva actuació!

D’altra banda, s’han fet diferents propostes didàctiques relacionades amb aquesta diada: el cicle superior (5è i 6è) ha anat a diverses classes a fer de contacontes coeducatius. Així mateix, altra proposta han sigut les exposicions de les dones més importants de la vida dels alumnes.

Igualment, s’ha treballat l’estadística i la interpretació de dades mitjançant els sous d’homes i dones a diferents esports. També hem treballat la comprensió i expressió oral amb la cançó de “Así bailaba” analitzant-la en contraposició a la tradicional “Así planchaba”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>