Recomanacions d’esmorzars

Benvolgudes famílies, aquest any us feim arribar aquestes recomanacions d’esmorzars, en comptes del calendari habitual. Aquest és una orientació que es dóna des de l’escola per facilitar-vos que els infants tinguin una dieta equilibrada. Al centre educatiu no és recomanable el consum de bolleria industrial, sucs ensucrats, refrescs, etc. Us animem a que impulseu una alimentació saludable des de casa, tot i que entenem que la decisió final de què esmorzen els infants és vostra i la respectem.

Igualment, farem una carpeta de destacats a l’Instagram de l’escola on ficarem idees d’esmorzars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>