INFORMACIÓ PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ

SOL·LICITUDS D’ESCOLARITZACIÓ A PARTIR DEL 9 DE MAIG

Les sol·licituds d’escolarització per al curs 2022-23 es realitzaran de manera telemàtica des de la web oficial de la CAIB

Per als tràmits telemàtics registrats que NO s’han realitzat de manera autentificada (es a dir, tràmits anònims que s’han de signar en persona al centre), o per aquells tràmits que requereixin de presentar documentació al centre, a l’escola disposarem del següent horari, sempre amb cita prèvia:

  • Dilluns, dimecres i divendres: de 8:15 h a 10:30h i de 12:00h a 13:30h

Recordem que per venir al centre ha de ser sempre amb cita prèvia (una vegada realitzada la sol·licitud) que podeu demanar per telèfon al 971 33 28 29 o per correu electrònic a  secretaria@ceipvendadarabi.com

** Per a les famílies que no hagin pogut tramitar la sol·licitud de forma autentificada o hagin de venir al centre a signar-la, recordem que seran necessàries les signatures d’ambdós progenitors o bé signar la declaració responsable pertinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>