Celebració de Tots Sants i Halloween

La setmana passada vàrem celebrar Tots Sants i Halloween. Ho hem fet amb diferents activitats:

Per una banda, Educació Infantil i el 1r cicle d’Educació Primària varen rebre la visita de la castanyera. Durant tota la setmana prèvia a Tots Sants, van rebre reptes sobre la castanyera, van treballar les endevinalles, varen aprendre la cançó de la castanyera i la varen cantar tots junts quan la castanyera va venir de visita. A més, les classes han creat les seves pròpies castanyeres amb teles reciclades i han aprofitat tot aquest context per treballar la descripció.

D’altra banda, el dia de Tots Sants va ser un gran dia de festa: vàrem anar al bosc a fer la trencada de fruits secs i gaudir de la natura i, posteriorment, vàrem fer sessió de cinema. A més, l’escola estava ambientada. També hem ficat a la biblioteca una selecció de llibres de por i hem treballat les nostres pors. A més, hem llegit contes de por a la classe.

Igualment, hem gaudit moltíssim fent (i menjant-nos) els panellets típics d’aquesta època de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>