Préstec de llibres Escola de Famílies (2)

Estimades famílies!


L’escola continua fent un gran esforç per apropar la lectura als nostres alumnes. ja que sabem de la importància de desenvolupar una bona competència lectora i potenciar l’esperit crític i emprenedor de les boixes i els boixos.


Poc a poc anem afegint títols interessants a la nostra col·lecció que, com ja sabeu, ens agradaria compartir amb vosaltres. Amb la lectura compartida d’aquests títols podreu gaudir de moments en família a la vegada que doneu eines a les petites i els petitons per a enfrontar-se als reptes de la vida. I ben segur que també us faran reflexionar a vosaltres!


No oblideu demanar els títols que us interessin al mail prestecdellibres@ceipvendadarabi.com
El llistat es va compartir per GESTIB  EL DIA 25/10/22 però, com podeu veure a la imatge, anem afegint poc a poc nous llibres. Podeu demanar un títolconcret o escriure un mail especificant què us agradaria treballar amb les vostres filles i fills i us farem recomanacions des de l’escola.


Moltes gràcies per la vostra ajuda i implicació.
Junts ho fem millor❤

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>