Carnestoltes 2023

Des del 16 de febrer fins al dia 21 hem celebrat carnestoltes a l’escola.

Aquest any l’alumnat de 4t ha sigut l’ajudant del Rei Carnestoltes i van anar per les classes per fer arribar el seu missatge sobre com havien de venir cada dia: amb alguna cosa als peus, alguna cosa al cap i en pijama van ser les propostes d’aquest any!

D’altra banda, el dia 21 després del pati vam realitzar el nostre tradicional sambòdrom, on cada classe ha presentat a la resta de l’escola la seva disfressa que han realitzat a classe amb material reutilitzat. Relacionat amb el projecte de centre, hem tingut disfresses d’africans, de xinesos, també a Frida Kahlo i Antonio Rivera, pintors i pintores, escultors…

Va ser una jornada que vam gaudir moltíssim i ens ho vam passar súperbé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>